Уважаеми клиенти, на 22.07.2024 няма да се обработват и изпращат поръчки. Всички поръчки направени в периода от 19.07 до 22.07 ще се обработват на 23.07. Молим да ни извините за причиненото неудобство!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Стикер МПС

5010

на склад

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

6.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Стикер за автомобил с абривиатура МПС

Този стикер за автомобил с абривиатура МПС (място за правене на с*kс) се предлага в два размера - малък (с диаметър 9 см.) и голям (с диаметър 13 см.).

Висококачественото немско полимерно фолио от което се изработва стикера е с трайност 7 години и е създадено специално за автомобили. Лесно се поставя, а при премахване не поврежда боята на автомобила. Залепва еднакво добре както върху боя, така и върху стъкло.

Със стикера ще получите и указания за неговото залепяне. Имайте предвид, че е от значение при залепянето външната температура да не е по-ниска от 10 градуса, за да може да залепне стикера добре.

Може да се промени по Ваша поръчка

Ако желаете може да напишем друга идея за абревиатурата МПС (по Ваша идея), просто я напишете в коментар към поръчката. Ще Ви изготвим и дизайн за одобрение от Ваша страна

Стикерът е подходящ подарък за хора с чувство за хумор. Със сигурност всеки който мине покрай автомобил с този стикер ще се усмихне и ще се чуди от къде ли е.

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 2 работни дни след потвърждение на поръчката от наш оператор.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след след потвърждение на поръчката от наш оператор.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Събота, неделя и официалните празници са почивни дни и не са включени във времето за изработка и доставка!