Уважаеми клиенти, информираме Ви, че голяма част от пратките изпратени с куриерска фирма СПИДИ имат големи забавяния и закъснения за доставка както до адрес, така и до офис! "Подари ме" не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Стъклен диспенсър с инфузер

3153

на склад


45.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един невероятен подарък - стъклен диспенсър във формата на 5 литров буркан с инфузер. В него можете да напълните всякакъв вид напитки. Разполага със специално отделение (инфузер), в което можете да поставите плодове (или лед) и по този начин да овкусите водата с натурални плодови аромати, но може да се използва и без него. Диспенсъра може да пълните с всякакъв вид напитки - вода, сокове, пуншове, алкохолни коктейли, бира и др.
Изработен е от стъкло и е с вместимост 5 литра. Размерите му са: 27х15х15 см. От горната страна има метална капачка на винт, а в долния край има симпатично кранче изработено от пластмаса, чрез което да наливате напитките си.
Изключително практичен подарък за всеки дом, особено подходящ за разхладителни напитки през летните месеци. Този диспенсър е идеален за всяко лятно парти - така всеки от гостите ще може да си налива когато и по колкото си иска разхлаждаща напитка.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).