Уважаеми клиенти, екипът на Подари ме излиза в кратка лятна ваканция. Всички поръчки направени и одобрени след 10:00ч. на 04.08.2021 (сряда) ще бъдат обработвани и изпращани след 11.08.2021 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Стъклен диспенсър с инфузер

3153

няма наличност


45.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един невероятен подарък - стъклен диспенсър във формата на 5 литров буркан с инфузер. В него можете да напълните всякакъв вид напитки. Разполага със специално отделение (инфузер), в което можете да поставите плодове (или лед) и по този начин да овкусите водата с натурални плодови аромати, но може да се използва и без него. Диспенсъра може да пълните с всякакъв вид напитки - вода, сокове, пуншове, алкохолни коктейли, бира и др.
Изработен е от стъкло и е с вместимост 5 литра. Размерите му са: 27х15х15 см. От горната страна има метална капачка на винт, а в долния край има симпатично кранче изработено от пластмаса, чрез което да наливате напитките си.
Изключително практичен подарък за всеки дом, особено подходящ за разхладителни напитки през летните месеци. Този диспенсър е идеален за всяко лятно парти - така всеки от гостите ще може да си налива когато и по колкото си иска разхлаждаща напитка.

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).