икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

PVC номер за Абитуриенти

5012

на склад


18.00 лв.
Цената е с включен ДДС

PVC номер с надпис Абитуриенти

Подходящ подарък или покупка за лично ползване за изпращане на абитуриенти - PVC номер с надпис Абитуриенти.

Табелите са с реални размери, 1:1 като стандартните регистрационни номера (52х11 см.) и се изработват чрез директен печат върху PVC плоскост.

Могат да бъдат поставени на автомобила с двойнозалепващо тиксо (НЕ се включва в цената). Табелата е 100% водоусточива, но не е светлоотразителна.

Желателно е да закрива номера на колата само по време на фотосесията, след което да бъде преместена на друго видно място (например предното стъкло на автомобила).

ВАЖНО:

Тези табели не могат да заместят оригинални регистрационни номера, издавани от КАТ! Правото да издават такива имат само те.

Podarime.net не носи отговорност за използването на персонализирана табела, както и регистрацията на персонализирана табела в КАТ!

Цената е за 1 бр.

Направете един чудесен подарък на абитуриент, който той или тя ще запази за спомен след бала. Този PVC номер с надпис Абитуриенти е изключително търсен аксесоар за всеки абитуриентски автомобил.

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

Ако поръчате този продукт преди 15:00 ч. в работен ден то той ще бъде доставен на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).