Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Тениска с щампа предупреждение

Тениска с щампа предупреждение - вариант 2
Тениска с щампа предупреждение - вариант 3
Тениска с щампа предупреждение - вариант 4

Персонализация на продукта:

1100

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

19.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Чудесна идея за подарък тениска със забвани и уникални надписи в стил "... вреди на Вашето здраве". Може да са Ви омръзнали предупредителните надписи върху цигарите, но тези, които можете да поставите върху тениската не са досадни, а са забавни. Идеален подарък за хора с чувство за хумор. Може да изберете един от трите варианта или да поставим текст по Ваше желание - в такъв случай изберете вариант 4, а в полето за текст напишете текста, който желаете да поставим върху тениската.

Тениските са изработени от специална дишаща материя от 100% полиестер, идеална за отпечатване на пълноцветни изображения, лесна за пране и сушене. Отпечатаното върху тази материя попива в самата тъкан и става практически незаличимо!

Ориентировъчни размери ширина (измерена под мишниците)/дължина:
S [48cm/68cm]
M [51cm/70cm]
L [54cm/71cm]
XL [57cm/72cm]

Тази тениска е чудесен подарък за мъже с чувство за хумор подходяща за всеки повод - рожден ден, имен ден и всеки друг личен празник!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L