Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Фото блок със снежинки

Фото блок със снежинки.
Фото блок със снежинки - размери


Персонализация на продукта:


1110

с изработка


24.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Това е още един уникален подарък със снимка - фото блок със стотици плуващи снежинки премесени с блестящи частички пред снимката. Идеалният подарък за Коледа, Нова година, рожден ден, имен ден и др. Изработен е от акрил с изключителна прозрачност доближаваща се до тази на фото кристал. Размерите му са 155 х 105 х 22 мм. (ШхВхД). Снимката, която се поставя в него е с размери 101 x 152 мм. Поставя се изключително бързо и лесно, и можете да я подмените по всяко време, когато решите. В цената е включено отпечатването на 1 бр. Ваша снимка, която можете да прикачите от бутона за добавяне на изображение. Снимката може да е хоризонтална (формат пейзаж) или вертикална (формат портрет). Този фото блок не е поредната рамка със снимка, а е уникален подарък, който ще впечатли и зарадва искрено своя получател! Изключително качествен продукт произведен във Великобритания!

Можете да разгледате и другите 2 варианта на фото блока - с плуващи сърца и блестящи частици
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 24 часа и се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват от куриерската фирма по график).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S