Уважаеми клиенти, от 21.06.2024 до 01.07.2024 г. включително няма да се обработват и изпращат поръчки. Екипът на "Подари ме" излиза в кратка лятна ваканция!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Фото камък със снимка

1038

Този продукт вече не се предлага

Фото камък със снимка

Фото-камъкът представлява специално обработена естествена скална плоча за фото печат. Този Фото камък със снимка може да бъде описан с три думи - красота от природата!

Идеален е за отпечатване на всякакви изображения. Уникален и чудесен подарък, съхраняващ мили спомени и важни събития. Освен снимка може да се добави и текст, достатъчно е само да ни го напишете в полето за текст под снимките на продукта.

Размери:  20x15см, дебелина 1см

Всеки фото-камък е в комплект с две черни пластмасови "крачета" и се предлага във висококачествена картонена кутия. Тъй като плочите се изрязват от естествен камък, всяка една е с уникална и неповторима форма!

Този уникален подарък става още по-уникален защото ще отпечатаме снимката, която ни изпратите. Прикачете я от бутона за добавяне на изображение.

Ако желаете можем да поставим и надпис върху снимката, достатъчно е да ни го напишете в полето за текст. След като изготвим дизайн с Вашата снимка и текст ще Ви го изпратим за одобрение от Ваша страна. Така ако нещо не Ви допада ще можем да го коригираме преди да преминем към изработка.

Подаръка е подходящ за всякакъв повод - рожден ден, имен ден, годишнина, сватба, юбилей, Коледа, Нова Година.  Подарете късче красота от природата на своите близки!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500