икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Фото камък със снимка

Фотокамък със снимка

Персонализация на продукта:


1038

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

27.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Фото-камъкът представлява специално обработена естествена скална плоча за фото печат. Този подарък може да бъде описан с три думи - красота от природата! Идеален е за отпечатване на всякакви изображения. Уникален и чудесен подарък, съхраняващ мили спомени и важни събития. Освен снимка може да се добави и текст, достатъчно е само да ни го напишете в полето за текст под снимките на продукта. Размери:  20x15см, дебелина 1см

Всеки фото-камък е в комплект с две черни пластмасови "крачета" и се предлага във висококачествена картонена кутия. Тъй като плочите се изрязват от естествен камък, всяка една е с уникална и неповторима форма!

Този уникален подарък става още по-уникален защото ще отпечатаме снимката, която ни изпратите. Прикачете я от бутона за добавяне на изображение.
Подаръка е подходящ за всякакъв повод - рожден ден, имен ден, годишнина, сватба, юбилей, Коледа, Нова Година.  Подарете късче красота от природата на своите близки!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XL