Уважаеми клиенти, На 30.07 (петък) всички поръчки направени и одобрени след 12:30ч. ще бъдат обработвани на 02.08 (понеделник). Молим да ни извините за причиненото неудобство!


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Вдъхновяващи цитати в рамка

Известна личност по Ваш избор
Стив Джобс
Луиз Хей
Робърт Кийосаки
Мерилин Монро.
Арнолд Шварценегер

Персонализация на продукта:

5008-1

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

19.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Ако търсите подарък, който да вдъхновява и мотивира всеки ден, цитатите на избрана от Вас известна личност в рамка са чудесно решение. Предлагаме рамки с цитати на Стив Джобс (за всички предприемачи), Арнолд Шварценегер (за всички почитатели на фитнеса, спорта и силния дух в здраво тяло), Мерилин Монро (вдъхновение за всички жени, които искат да бъдат успешни), Робърт Кийосаки (за всички, които искат да се развиват в бизнеса и инвестирането), Луиз Хей (за тези, които искат да се радват на физическо здраве и емоционално равновесие).
Разбира се, можем да изработим и рамка с вдъхновяващи цитати на известна личност по Ваше желание като това няма да се отрази на цената. Освен най-добрите цитати, в рамката отпечатваме и снимка и автограф на съответната личност. За да бъде подаръкът красив, стилен и въздействащ...
Форматът е по Ваш избор - А4 или А3, както и модела на рамката. Ще получите снимки на наличните към момента модели рамки, за да изберете тази, която Ви допада най-много.
Всички вдъхновяващи рамки са изцяло по наш дизайн, старателно оформени и качествено изработени. Това е подходящ подарък не само за позитивни и целеустремени хора, но и за всеки, който се нуждае от силен и положителвн стимул за успехи в живота, дори и в момента да е тъжен и отчаян.
Идеалните поводи за този подарък са рожден ден и дипломиране, но имайте предвид, че не е задължително да има повод, за да подарите вдъхновяваща рамка с цитати на близък човек или на себе си. Защото всеки заслужава да получава повече в живота си и най-добрия начин за това е като черпи вдъхновение от успелите и велики личности
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- Събота и неделя са почивни дни и не са включени във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XXL