Уважаеми клиенти, на 22.07.2024 няма да се обработват и изпращат поръчки. Всички поръчки направени в периода от 19.07 до 22.07 ще се обработват на 23.07. Молим да ни извините за причиненото неудобство!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Забавна чаша - Чашата на...

1020-14

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

15.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Забавна чаша - Чашата на...

Най-добрият майстор, компютърджия, поспаланко, планинар, фотограф, фитнес маниак, готвач, моряк, служител и т.н... е Ваш приятел? Значи е крайно време да си има и най-любима чаша и на Вас се пада мисията да му я подарите - Забавна чаша - чашата на...!

Чашите със забавни карикатури са отлична идея за евтин, но много ефектен подарък. Дори когато се чудите какво да подарите и дали ще се хареса подаръка - изберете най-подходящата от тези чаши. Те винаги се харесват и винаги носят много усмивки, защото стават част от любимите предмети на своя притежател.

Направете един уникален и забавен подарък, който ще се ползва дълги години и ще носи много усмивки!

Чашата е керамична с вместимост 300 мл. Подходяща е за всякакъв вид напитки и може да се използва в микровълнова фурна. Не е желателно миенето в съдомиялна!


Можете да изберете дали щампата да е отпечатана върху бяла чаша или черна магическа чаша, която при наливане на гореща напитка става бяла и отпечатаното върху нея изображение става видимо. Можете да изберете вида на чашата от падащото меню за модел.

Печатът е включен в цената!

Цената е за чаша със страндартна щампа по избор от показаните на илюстрациите. Ако желаете да поръчате персонализирана чаша с надпис и/или снимка по Ваше желание, моля поръчайте този продукт.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

- Времето необходимо за изработка при стандартна поръчка е до 2 работни дни след потвърждение на поръчката от наш оператор.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след след потвърждение на поръчката от наш оператор.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- Събота, неделя и официалните празници са почивни дни и не са включени във времето за изработка и доставка!

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Синя подаръчна кутия с дръжки