Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Забавна чаша "Чашата на..."

1020-14

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

12.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Най-добрият майстор, компютърджия, поспаланко, планинар, фотограф, фитнес маниак, готвач, моряк, служител и т.н... е Ваш приятел? Значи е крайно време да си има и най-любима чаша и на Вас се пада мисията да му я подарите! Чашите със забавни карикатури са отлична идея за евтин, но много ефектен подарък. Дори когато се чудите какво да подарите и дали ще се хареса подаръйа - изберете най-подходящата от тези чаши - те винаги се харесват и винаги носят много усмивки, защото стават част от любимите предмети на своя притежател.
Направете един уникален и забавен подарък, който ще се ползва дълги години и ще носи много усмивки!

Чашата е керамична с вместимост 300 мл. Подходяща е за всякакъв вид напитки и може да се използва в микровълнова фурна. Не е желателно миенето в съдомиялна!
Можете да изберете дали щампата да е отпечатана върху бяла чаша или черна магическа чаша, която при наливане на гореща напитка става бяла и отпечатаното върху нея изображение става видимо. Можете да изберете вида на чашата от падащото меню за модел.

Печатът е включен в цената! Цената е за чаша със страндартна щампа по избор от показаните на илюстрациите. Ако желаете да поръчате персонализирана чаша с надпис и/или снимка по Ваше желание, моля поръчайте този продукт.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Подаръчна кутия за чаша