Уважаеми клиенти, информираме Ви, че голяма част от пратките изпратени с куриерска фирма СПИДИ имат големи забавяния и закъснения за доставка както до адрес, така и до офис! "Подари ме" не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Чашата на шефа / шефката

1020-12

с изработка


12.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Страхотен подарък за всеки шеф / всяка шефка с чувство за хумор. Независимо какъв е повода, такъв тип подаръци към по-висшестоящите винаги се възприемат добре и тъй като чашата е продукт с ежедневно приложение, тя ще носи на нейния притежател всеки ден поне по една усмивка в офиса. Чашата е керамична, с вместимост 300 мл. и със сублимационно покритие позволяващо отпечатването на всякакъв тип изображения. Отпечатаната щампа не избелява и не се измива. Подходяща за ползване и в микровълнова фурна. Не е препоръчително да се мие в съдомиялна машина.
Направете забавен подарък на Вашия шеф или шефка и нека усмивката и доброто настроение винаги е с тях, защото когато шефа е в настроение работата винаги е върви по-леко!
Можете да изберете дали щампата да е отпечатана върху бяла чаша или черна магическа чаша, която при наливане на гореща напитка става бяла и отпечатаното върху нея изображение става видимо. Можете да изберете вида на чашата от падащото меню за модел.

Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Подаръчна кутия 10х10х10 см