Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки направени и одобрени на 22.09 (вторник) могат да бъдат доставени най-рано на 24.09 (четвъртък).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Чаша за бира обърната бутилка

3124

на склад


25.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Предлагаме Ви една уникална и забавна чаша подходяща за бира и всякакъв друг вид напитки. Това, което я прави уникална е нейният дизайн. Чашата е стъклена и на пръв поглед не изглежда кой знае колко необичайно, но в същност когато я напълните с любимата си бира или безалкохолна напитка изглежда сякаш в нея има вградена бутилка обърната с гърлото надолу. Тази чаша е подходящ подарък за всеки любител на бирата, който винаги се чуди дали да пие направо от бутилката или да си сипе в чаша. Сега тази дилема няма да стои на дневен ред пред него, защото хем ще пие от чаша, хем ще има чувството, че пие от бутилката. Вместимостта на чашата е 330 мл., а размерите й са 17,5 см. х 7,5 см. х 5,5 см. Направете един различен подарък, който ще носи удоволствие и настроение!
Цената е за 1 бр.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L