Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Чаша ключодържател

3068

на склад


6.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Чудесен подарък подходящ за всеки пътешественик. Тази метална сгъваема чаша в сгънато състояние може да бъде прикрепена лесно и удобно на всяка раница или на гайката за колана на панталона с помощта на карабината, с която е снабдена на капака. Когато потрябва, тя винаги ще е на лесно място и само за секунди се превръща в напълно функционална чаша с вместимост от 120 мл. Този подарък е доста оригинален, а и функционален и би зарадвал всеки, особено ако той/тя обичат разходките на открито. Така когато отиде на пикник никога няма да остава без чашка за напитки, дори и другите да са забравили да вземат.
Също така може да се използва като ключодържател, така на всяко едно парти ще имате своята персонална чаша и няма да има опасност някой по грешка да вземе Вашата чаша.
Размери в разгънато състояние: 7см. височина 6,3см диаметър.
Размери в сгънато състояние: 3 см. височина, 6,3 см диаметър.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XS