Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Чаша във формата на обектив 300 мл

3021

на склад


19.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Имате приятели, които са професионални фотографи или пък фотографията им е хоби? Чудите се какво да им подарите? Ето един идеален подарък, който ще ги зарадва от сърце - уникална термо чаша във формата на фотографски обектив. Чудесна е и за из път, тъй като капачката й е със специален отвор за отпиване, който има капаче и по този начин предпазва от разливане. Освен това чашата дълго време ще запази напитката (чай, кафе, капучино и др.) с приятна температура. Чашата е изработена от алуминий и пластмаса, а вместимостта й е 300мл.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XL