КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Детска чаша със снимка за Великден

Детска чаша със снимка за Великден за момче
С възможност за отпечатване на детска щампа със снимка за Великден върху магическа чаша.

Персонализация на продукта:


1020-21-1

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

15.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Децата обожават Великден поради много причини, но една от тях са подаръците, които получават под формата на шоколадови зайчета и шоколадови яйца. Ние Ви предлагаме малко по-различен подарък - Великденска чаша със симпатично зайче и снимка на детенцето. В тази чаша, всяко дете с удоволствие ще пие своята любима напитка, а тъй като е персонализирана с негова снимка с гордост ще я показва на всички и ще се хвали на приятелчетата си. Чашата е подходяща както за топли, така и за студени напитки. Може да се използва в микровълнова фурна, но не се препоръчва миенето в съдомиялна машина.
Снимка може да прикачите от бутоните за прикачване на изображение намиращи се вляво от този текст. Върху чашата се поставя една снимка, но ако се колебаете коя снимка да изберете или се чудите как ще стои върху чашата може да прикачите две и след като изработим дизайна с всяка една от снимките, Вие да изберете коя да бъде.
Чашите са изработени в два варианта - за момче и за момиче. Ако желаете на мястото на текста "Честит Великден!" можем да поставим текст по Ваш избор, като това няма да повлияе върху крайната цена на подаръка.
Можете да изберете дали щампата да е отпечатана върху бяла чаша или черна магическа чаша, която при наливане на гореща напитка става бяла и отпечатаното върху нея изображение става видимо. Можете да изберете вида на чашата от падащото меню за модел.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Подаръчна кутия за чаша