икона на телефон 0988975500 (пон. - пет. от 9 до 18 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Чаша с Ваша снимка или надпис

Разгъвка на  чаша с Ваша снимка или надпис

Персонализация на продукта:


1020

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

14.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Чудесна идея за подарък - класическа бяла чаша със снимка по Ваш избор! Развихрете въображението си и създайте чаша за подарък с уникален Ваш дизайн. Като използвате бутона "създай свой дизайн" можете да поставите снимка или текст, а можете и да ги комбинирате. Използвайте готовите ни идеи за щампи или качете свои! Бъдете уникални и неповторими! Чашата е керамична със специално сублимационно покритие позволяващо да бъдат отпечатани всякакви изображения с високо качество на печата. Ако предпочитате да пропуснете творческата част и да не създавате сами дизайна, просто прикачете желаната снимка и/или текст и ние ще го създадем за Вас и отпечатаме след Ваше одобрение. Чашата е подходяща за всякакъв вид напитки - кафе, чай, капучино и др. Може да се използва и в микровълнова фурна, но не се препоръчва да се мие в съдомиялна.
Благодарение на това, че ще персонализираме чашата със снимки и надписи по Ваша идея, тя ще се превърне в един уникален персонализиран подарък за рожден ден, имен ден или друг повод!

Печатът е включен в цената!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по скайп
Поръчай по скайп

podarime.net


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер М