Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Чаша "фитнес фен"

3122

на склад


18.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един перфектен подарък за всеки фитнес маниак- керамична чаша във формата на мускулест торс! За всеки човек отдаден на фитнеса е важно да се зарежда с вода и енергия от различни напитки, ето защо тази чаша е идеален подарък за фитнес фенове. Чашата е червена на цвят, вместимостта й е 300 мл., а размерите й са 8,5 см. х 9,5 см. Този подарък ще донесе много усмивки и добро настроение на получателя си, който с радост ще отпива любимите си напитки от чашата всеки ден!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L