Уважаеми клиенти, от 21.06.2024 до 01.07.2024 г. включително няма да се обработват и изпращат поръчки. Екипът на "Подари ме" излиза в кратка лятна ваканция!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Чаша за фризьор или фризьорка

Чаша за фризьор или фризьорка - магическа чаша

Персонализация на продукта:


1020-фризьор

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

17.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Подарък за фризьор или фризьорка

Всеки от нас си има своя любим фризьор/фризьорка, при който ходи с желание и нетърпение. Фризьорите не само се грижат за нашите прически, те са и като психотерапевти и най-добри приятели за нас.

Често с тях споделяме за всички наши приятни и не чак толкова приятни емоции от ежедневието си. Ето защо е добре да се грижим за тях, както те се грижат за нас и от време на време да им поднасяме някой и друг интересен подарък.

Както всички знаете, чашата със снимка е универсален подарък, който освен персонализиран е и доста практичен, тъй като може да се използва за чай, кафе и всякакви други напитки.

Ако търсите подарък за фризьор или фризьорка, то тази чаша е един отличен избор.

Чашата, която Ви предлагаме може да бъде персонализирана само с име, като при този вариант от двете страни на чашата ще бъде с една и съща щампа или с дизайна показан на снимките (с име по Ваша поръчка) от едната страна и снимка, която ни изпратите, от другата страна на чашата. В полето за текст напишете името на фризьора/фризьорката си, а ако желаете да има и снимка можете да ни я прикачите от бутона за добавяне на изображение.

Чашата е керамична с вместимост 300 мл. Можете да изберете дали щампата да е отпечатана върху бяла чаша или черна магическа чаша, която при наливане на гореща напитка става бяла и отпечатаното върху нея изображение става видимо. Можете да изберете вида на чашата от падащото меню за модел.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 2 работни дни след потвърждение на поръчката от наш оператор.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след след потвърждение на поръчката от наш оператор.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Събота, неделя и официалните празници са почивни дни и не са включени във времето за изработка и доставка!

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Подаръчна кутия с дръжки