Уважаеми клиенти, екипът на Подари ме излиза в кратка лятна ваканция. Всички поръчки направени и одобрени след 10:00ч. на 04.08.2021 (сряда) ще бъдат обработвани и изпращани след 11.08.2021 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Чаша Happy

3143

на склад


12.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Керамична чаша Happy с нестандартен дизайн

Керамична чаша подходяща за всякакъв тип напитки - чудесен избор за подарък за човек, който желаете винаги да е щастлив. Тази чаша освен насладата от любимата напитка ще донесе много радост и усмивки на притежателя си и ще направи денят му по-весел.

Чашата е керамична с вместимост 330 мл. и размери 12х8,5 см.

Чашата се предлага само в този цвят. Дръжката е във формата на буквата H, а надписът по чашата довършва думата HAPPY (в превод - щастлив)

Тази керамична чаша Happy с нестандартен дизайн е прекрасен практичен подарък за всеки повод. Направете един интересен подарък с нестандартен дизайн, който ще се използва всеки ден от своя получател.

Разгледайте и другите ни предложения за чаши с интересен дизайн.

Ако желаете да подарите чаша, но предпочитате тя да бъде персонализирана със снимка и надпис по Ваша поръчка, то може да разгледате нашите предложения за персонализирани чаши.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Подаръчна кутия 12х12х12 см