КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Чаша Super със снимка

С възможност за отпечатване на щампата Super върху магическа чаша

Персонализация на продукта:


1020-23

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

15.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Чашите със снимка несъмнено са универсален подарък. Без значение дали е за рожден ден, имен ден, Коледа, 8 март или какъвто и още повод да се сетите, винаги може да поръчате уникална чаша за подарък.
Предлагаме Ви един Super вариант, за Вашите Super близки. Тази SUPER чаша може да се изработи с надписи и снимка по Ваш избор. Дали ще е за Вашата Super Мама или за Вашия Super най-добър приятел, ние ще я направим за Вас за да може да я подарите и да зарадвате своите Super близки хора.
В полето за текст посочете какво искате да пише на чашата Super + Вашия текст и ако желаете под снимката можем да поставим и името на човека за когото е. Снимка може да прикачите от бутона за добавяне на изображение намиращ се под снимките на продукта. Ако желаете можем да я изработим и във Вариант без снимка, в този случай и от двете страни на чашата ще пише Super+надписа, който желаете и символа на Superman, достатъчно е само като коментар в поръчката си да напишете, че не желаете да има снимка и разбира се да не прикачвате такава.
Можете да изберете дали щампата да е отпечатана върху бяла чаша или черна магическа чаша, която при наливане на гореща напитка става бяла и отпечатаното върху нея изображение става видимо. Можете да изберете вида на чашата от падащото меню за модел.
Тази чаша е Super подарък за Super хора, които със сигурност ще й се зарадват! Подаръка е подходящ за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова Година и всеки друг весел повод!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

 

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Подаръчна кутия за чаша