Уважаеми клиенти, екипът на Подари ме излиза в кратка лятна ваканция. Всички поръчки направени и одобрени след 10:00ч. на 04.08.2021 (сряда) ще бъдат обработвани и изпращани след 11.08.2021 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Шот чаша череп

3123

няма наличност


14.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Стъклена шот чаша череп

Един уникален подарък за любителите на алкохолни напитки - Стъклена шот чаша череп.

Изработена е от стъкло и е с раземри 7 см. х 6,5 см.и вместимост 50 мл.

Тази страхотна чаша е създадена от почит към Крсталните черепи, които според легендата на Маите притежавали силата на живота и смъртта, силата да изцеляват и поразяват, силата да правят чудеса.

Ние не твърдим подобни неща, но със сигурност можем да кажем, че тази чаша може да побере 50 мл. от любимата Ви алкохолна напитка и ще Ви гледа право в очите, докато поставяте чашата на масата.;)

Най-ефектно изглежда чашата, когато се напълни с по-тъмна на цвят напитка като уиски например.

Чудесен избор за подарък за хора които обичат купоните. Тази Стъклена шот чаша череп ще е отлична атракция на всяко парти.

Цената е за 1 бр.

Можем да изпратим поръчката Ви до най-близкия до Вас офис на Еконт или до удобен за Вас адрес. Всички поръчки изпращаме с опция преглед преди плащане.

Направете уникален подарък на свой близък или на себе си.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер М