Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

3 в 1 стилус, лазер, фенерче

3146

на склад


12.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един уникален мултифункционален подарък подходящ за всякакъв повод - рожден ден, имен ден, дипломиране и др. Това устройство с размерите на химикал съчетава в себе си 3 уникални функции. Освен, че може да се използва като стилус подходящ за всякакви екрани тип toush screen - мобилни телефони, таблети и др., така и е снабдено с фенерче и лазерна показалка. Стилусът е особено полезен през зимните месеци, тъй като чрез него можете да използвате телефона или таблета си без да се налага да сваляте топлите ръкавици, а през лятото ще ви спаси от неприятните пръстови отпечатаци по екрана. Формата му наподобява химикал и лесно може да се побере във всеки джоб.
Този подарък е чудесен избор за хора, които си падат по мултифункционалните джаджи.
Размери: 12 см. х 0,7 см.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S