Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

365 вдъхновяващи цитата за всеки ден

2000

на склад


30.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Чудите се какво да подарите за рожден ден, имен ден, Нова година, Коледа, годишнина и други подобни поводи? Предлагаме идея, която ще се помни поне до следващата година - ръчно изработени 365 вдъхновяващи цитата за всеки ден. Уникален подарък за човека, който искате да се сеща за Вас всеки ден. Всеки цитат е внимателно подбран и отпечатан на цветно листчете. Сред авторите са Марк Твен, Ричард Брансън, Махатма Ганди, Оскар Уайлд, Бенджамин Франклин, Робин Шарма и много, много други! Всеки цитат е навит под формата на късметче и грижливо подреден в красива правоъгълна кутия (включена в цената) с размери: 17х9,5х10,5 см. (дъжина/височина/ширина).

Можете да разгледате част от 365-те вдъхновяващи цитата в този албум.

 

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).