Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

365 позитивни мисли за всеки ден

2001

на склад


30.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Чудите се какво да подарите за имен ден, рожден ден, Коледа, годишнина или друг повод? Предлагаме идея за подарък, който ще се помни поне още една година - ръчно изработени 365 позитивни мисли за всеки ден. Уникален подарък за човека, който искате да се сеща за Вас всеки ден. Събуждайки се от сън всякак сутрин ще започва своя ден с позитивна мисъл, усмивка и една идея по-добро настроение. Мислите са внимателно селектирани и отпечатана на цветни листчета. Листчетата са навити под формата на свитъчета и грижливо подредени в красива правоъгълна кутия с размери: 17х9,5х10,5 см. (дъжина/височина/ширина).

Кутията е включена в цената!
Можете да разгледате част от 365-те позитивни мисли в този албум.

Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).