Уважаеми клиенти, от 21.06.2024 до 01.07.2024 г. включително няма да се обработват и изпращат поръчки. Екипът на "Подари ме" излиза в кратка лятна ваканция!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

52 романтични уикенда

2004

Този продукт вече не се предлага

Това е един чудесен подарък за Вашата половинка, който задължително трябва да споделите заедно! Подаръка е подходящ също така и за двойка приятели. Подаръка е подходящ за сватба, годишнина, Нова Година, а дори и без повод, защото любовта към любимия човек винаги е достатъчен повод да избягате от монотонността на ежедневието!
Късметчетата в тази кутийка са общо 52 на брой, защото толкова са седмиците в една година. Всяко късметче съдържа уникална идея за незабравим уикенд с любимия човек. Изтегляйте късметче в началото на седмицата, за да имате време да се подготвите за уикенда, ако това е необходимо. Късметчетата са 3 вида, според това за кой сезон са подходящи - оранжевите са за летния сезон, сините за зимния, а зелените са подходящи за всяко време на годината. Подбрали сме интересни идеи, които в същото време са и лесно изпълними. Разбира се, всяка една идея можете да доразвиете и адаптирате към вашите предпочитания и възможности. Ние знаем, че не винаги имате два напълно свободни дни седмично, затова повечето късметчета дават идеи, които отнемат само няколко часа, но има и такива, които ще запълнят целия ви уикенд. След като изтеглите късметче, можете да го отделяте, за да сте сигурни, че няма да ви се падне отново същото, а ако предпочитате можете и да го връщате обратно при останалите и да ви се падне отново.
Пожелаваме ви 52 уникално щастливи и незабравими уикенда с любимия човек!
Ето и някои от идеите:
- Вечеряйте на балкона или на беседка в парка. Не забравяйте свещите и стъклените чаши за вино!
- Направете си импровизиран нестандартен плаж - по бански на балкона, на двора (ако сте в къща), на покрива (ако сте в блок), а защо не и върху одеало на закътана горска полянка.
- Пригответе ЗАЕДНО сладкиш или друго ястие по рецепта, която никога не сте пробвали. Снимки на крайния резултат - непременно!
- Направете си шатра със столове и чаршафи в хола у дома. Вътре можете сгушени да гледате филм на лаптопа или да се занимавате с нещо друго...
- Отидете на спа процедури, на джакузи или минерален басейн. Не забравяйте шампанското!
- Направете си топла вана с много пяна, ароматни соли и шампанско. За осветление използвайте само свещи, а за пълната романтика подберете подходяща музика. Ако нямате вана, сега е момента да отидете на хотел за една нощ.
- Отидете до някой град, в който и двамата никога не сте били, за да обядвате в местно заведение. Ще се изненадате колко зареждаща може да е една такава бърза екскурзия без грандиозни цели и подготовка. Удоволствието е в пътуването, не в пристигането!
Размери на кутийката: 11,5 см. ширина; 5,5 см. височина. Можете да изберете дали основният цвят на кутийката да бъде черен или червен.

Този интересен подарък ще разнообрази ежедневието на всяка влюбена двойка!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500