Уважаеми клиенти, на 22.07.2024 няма да се обработват и изпращат поръчки. Всички поръчки направени в периода от 19.07 до 22.07 ще се обработват на 23.07. Молим да ни извините за причиненото неудобство!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Детски пъзел 12 части

Детски пъзел 12 парченца
Детски пъзел 12 части кутия

Персонализация на продукта:


1099

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

18.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Детски пъзел 12 части със снимка и надпис по поръчка.

Картонен Детски пъзел 12 части със снимка и надпис по поръчка. Снимката може да е на детенцето за което е подаръка, а може и да е изцяло с любими анимационни герои.

Този пъзел е подходящ и за най-малките любители на пъзели, тъй като е съставен от 12 големи парченца.

Размерите на самия пъзел са 24х19см

Пъзелите са винаги отлична идея за подарък на дете, а когато на него е отпечатана любима снимка стават и много ценен и скъп спомен.

Можете да изберете дали да изпратим пъзела сглобен в целофанов плик (без кутия) или да бъде разглобен в картонена кутия.

Ако изберете пъзела да бъде разглобен от вътрешната страна на капака на кутията ще отпечатаме снимката на пъзела за по-лесно сглобяване.

Снимка можете да добавите от бутона за добавяне на изображение. Ако желаете да поставим някакъв надпис можете да ни го напишете в полето за текст.

След като изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение от Ваша страна.

Показаните дизайни са примерни и можем да изработим пъзела с друг тип рамка около снимката или без никаква рамка - само със снимката или картинката, която прикачите!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

- Времето за изработка на Детски пъзел 12 части при стандартна поръчка е до 2 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка на Детски пъзел 12 части при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка на Детски пъзел 12 части не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.
- Събота, неделя и официалните празници са почивни дни и не са включени във времето за изработка и доставка на Детски пъзел 12 части!