Уважаеми клиенти, на 22.07.2024 няма да се обработват и изпращат поръчки. Всички поръчки направени в периода от 19.07 до 22.07 ще се обработват на 23.07. Молим да ни извините за причиненото неудобство!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Детски коледен пъзел със снимка 12 парченца

Детски коледен пъзел със снимка

Персонализация на продукта:


1099-коледа

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

18.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Детски коледен пъзел персонализиран със снимка и надпис.

Картонен Детски коледен пъзел персонализиран със снимка и надпис. Съставен е от 12 парченца и е лесен за нареждане дори и от най-малките любители на пъзелите.

Този пъзел е подходящ за Коледен подарък на дете, който ще остане за спомен за много години напред.

Размерите на пъзела са 24х19см

Пъзелите са винаги отлина идея за подарък на дете, а когато на него е отпечатана любима снимка стават и много ценен и скъп спомен.

Можете да изберете дали да изпратим пъзела сглобен в целофанов плик и без кутия, или да бъде разглобен в картонена кутия. Ако изберете варианта пъзела да бъде разглобен, то от вътрешната страна на капака на кутията ще отпечатаме снимката на пъзела за по-лесно сглобяване.

Снимката, която желаете да отпечатаме можете да добавите от бутона за добавяне на изображение.

Ако желаете да поставим някакъв надпис (името на детето, Весела Коледа или друг) можете да ни го напишете в полето за текст.

Веднага след като изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение от Ваша страна на Вайбър или e-mail.

Прекрасен Коледен подарък за любителите на пъзели - картонен пъзел с 12 големи парченца. Лесен за нареждане дори и от най-малките дечица обичащи реденето на пъзели.

Зарадвайте детето с красив пъзел създаден специално за него, който ще му остане за спомен и след като порасне.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

- Времето за изработка на Детски коледен пъзел със снимка при стандартна поръчка е до 2 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка на Детски коледен пъзел със снимка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка на Детски коледен пъзел със снимка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.
- Събота, неделя и официалните празници са почивни дни и не са включени във времето за изработка и доставка на Детски коледен пъзел със снимка!