икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Възглавница за най-добра приятелка


Персонализация на продукта:


1083-priqtelka

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

28.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Прекрасен подарък - възглавница за най-добра приятелка!

Тази декоративна възглавничка е чудесен избор за подарък за най-добрата Ви приятелка. Освен снимка на възглавничката има послание защо Вашата приятелка е най-добрата Ви приятелка.

Всички надписи могат да бъдат променени по Ваша поръчка. Под снимката можем да поставим Вашето име и името на Вашата приятелка.

Снимка добавете от бутона за добавяне на изображение, а ако желаете промяна на текста и да поставим Вашите имена можете да ги напишете в полето за текст.

Размери:

Размерите на възглавничата са 35 см. х 33 см. (+-2 см). Възглавницата е с пълнеж от силиконов пух. Калъфката лесно се сваля и може да се пере в пералня. Калъфката на възгланицата за най-добра приятелка е изработена от 100% полиестер.

Ако търсите подарък за своята най-добра приятелка, който да се пази дълго и да напомня всеки ден за Вас, то тази възглавница за най-добра приятелка е прекрасен избор.

Също така можете да поръчате грамота за най-добра приятелка или чаша за най-добра приятелка.

Този подарък е подходящ за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, а дори и без повод, защото приятелството не се нуждае от повод за да бъде оценено!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

- Времето за изработка на възглавницата при стандартна поръчка е до 2 работни дни след потвърждение на поръчката от наш оператор.
- Времето за изработка на възглавницата при експресна поръчка е до 24 часа след след потвърждение на поръчката от наш оператор.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Събота, неделя и официалните празници са почивни дни и не са включени във времето за изработка и доставка!