икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Комплект обективи за мобилен телефон

3114

няма наличност


12.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Уникален подарък за всеки, който обича да прави снимки с телефона си - комплект от 3 обектива за мобилен телефон. Комплекта съдържа широкоъгълен обектив, макро обектив и обектив "рибешко око" (Fish eye). Обективите се прикрепят за телефона с помощта на щипка към камерата му. Не е необходимо да се инсталират допълнителни приложения. Могат да се поставят както на задната, така и на предната камера.
Широкоъгълният обектив е подходящ за снимки на големи групи хора, сгради или когато искате да обхванете по-голяма площ от някой красив пейзаж. Имайте предвид, че той трябва да бъде навит на макро обектива (така пристига и в комплекта). Широкоъгълният обектив увеличава с около 49% зрителния диапазон и по този начин обхваща по-голяма площ за снимане.
Обективът Fish eye (рибешко око) обхваща всичко намиращо се на 180 градуса пред камерата.С него можете да правите наистина интересни снимки със забавния ефект от изкривяването на изображението по начин подобен на това което виждат рибите (от там идва и името на обектива). Благодарение на този обектив ще видите света по един нов по-различен начин.
Макро обектива е за всички, които обичат да снимат в детайли заобикалящия ги свят - тичинките на цветята, някоя интересна буболечка, красива текстура и др. Този обектив позволява снимки от много близко разстояние (0,5-1 см.) и също разкрива един нов и интересен свят на миниатюрните неща, които ни заобикалят.
Този подарък освен интересен е и полезен, тъй като може да отключи творческите способности на получателя си в областта на фотографията. Подходящ е за всички любители на правенето на снимки с мобилен телефон.
В комплекта освен трите обектива има 2 капачета за предпазване на лещите от надраскване, щипка на която се навиват обективите и удобна мека торбичка с която лесно да бъдат носени на всякъде без да има опасност да бъдат наранени или надраскани. Изработени са от пластмаса, те са малки, леки и удобни за носене. Подходящи са за всички модели телефони с камера, както и за таблети, а дори и за лаптопи.
Направете един интересен подарък на любим човек, приятел или роднина. Подходящ е както за рожден ден, имен ден и друг празник, така и без повод. Макар и малки по размери, тези обективи за телефон ще донесат голяма радост на всеки, който ги получи като подарък.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XS