Уважаеми клиенти, екипът на Подари ме излиза в кратка лятна ваканция. Всички поръчки направени и одобрени след 10:00ч. на 04.08.2021 (сряда) ще бъдат обработвани и изпращани след 11.08.2021 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Кутия за чаша за празник

4010

на склад


6.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Подаръчна кутия за чаша за празник

Подаръчна кутия с подаръчета и балони, подходяща за опаковка на преспапие или персонализирана чаша със снимка за рожден ден или имен ден.

Размери 10х10х10 см.

Кутията е картонена с подвижно капаче, а отгоре се завързва красива панделка. Кутията е във формата на куб. Подходяща е за чаши и преспапиете.

Тази празнична кутия е отличния избор за подаръчна опаковка за Вашата персонализирана чаша със снимка и надпис. Благодарение на нея ще сте спокойни, че имате готов за подаряване подарък.

Ние ще поставим поръчаната от Вас чаша или преспапие със снимка в кутията, за да имате едно завършено решение за уникален персонализиран подарък.

Подаръчната опаковка е първото нещо, което получателя на подаръка вижда и за това е хубаво да се обърне внимание и на този детайл. Красивата и подходяща опаковка е "лицето" на подаръка.

И двата варианта за подаръчна кутия са подходящи както за подарък за рожден ден, така и за имен ден.

Разбира се най-важното при подаряването на всеки подарък е той да бъде поднесен от сърце и с много любов и широка усмивка.

Повече за историята на подаръците можете да прочетете в нашия блог.

Поръчайте сега подходяща кутия за Вашия подарък. Можете да разгледате и другите варианти за кутии за чаши в категорията опаковки на сайта. Предлагаме също и подаръчни торбички с изчистен дизайн подходящи за други подаръци различни от чаша.

Старателно опаковаме всички наши пратки, но е много важно да отворите поръчката си в присъствието на куриера, за да се уверите, че поръчката Ви е пристигнала в перфектното състояние, в което ние сме я изпратили.

Всеки подарък заслужава красива опаковка, с която да бъде подарен, за да бъде още по-празнично настроението на повода, за който е подаръка!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500