икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Подаръчна кутия за преспапие/чаша за Коледа

1008-коледа

няма наличност


6.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Подаръчна кутия за преспапие или чаша за Коледа

Коледна подаръчна кутия подходяща за опаковка на преспапие или персонализирана чаша със снимка.

Размери 10х10х9 см.

Тази подаръчна кутия за преспапие или чаша за Коледа е перфектната опаковка за Вашият коледен подарък.

Кутията е картонена с подвижно капаче. Принта върху нея е типично коледен, което я прави подходяша за коледната чаша със снимка или снежния купол, които сте решили да подарите за празника!

Всички знаем колко е прекрасно в коледната сутрин да се съберем край елхата и с нетърпение да отворим подаръците, които добрият Дядо Коледа е оставил там. Разбира се възрастните знаят, че Дядо Коледа това са най-близките ни хора, които са се постарали да ни зарадват с красиви подаръци.

Какво е един подарък без подходяща опаковка? Разбира се не опаковката, а съдържанието са важни, но също така подарък поднесен в подходяща опаковка го прави още по-красив и желан.

Най-важното при поднасянето на подарък е той да бъде поднесен от сърце и с много любов и широка усмивка. Подаряването на подаръци носи щастие както на получателя на подаръка, така и на подаряващия го.

Поръчайте сега подходяща кутия за Вашия подарък. Можете да разгледате и другите варианти за кутии за чаши в категорията опаковки на сайта. Освен това предлагаме и подаръчни торбички с изчистен дизайн подходящи за други подаръци различни от чаша.

Старателно опаковаме всички наши пратки, но е много важно да отворите поръчката си в присъствието на куриера, за да се уверите, че тя е пристигнала в перфектното състояние, в което ние сме я изпратили.

Всеки подарък заслужава красива опаковка, с която да бъде подарен, за да бъде още по-празнично настроението на повода, за който е подаръка! Зарадвайте близките с красив подарък за Коледа в отлична коледна подаръчна кутия!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500