икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Кутия за чаша с мечета

4009

Този продукт вече не се предлага

Подаръчна кутия за чаша с мечета

Подаръчна кутия на сърчица и мечета, подходяща за опаковка на преспапие или персонализирана чаша със снимка.

Тази подаръчна кутия за чаша с мечета ще предаде завършен вид на Вашия подарък, който ще подарите с цялата си любов.

Подходяща е за опаковка на чаша или преспапие със снимка, които са по случай Свети Валентин или годишнина от сватба, или първа среща.

Размери 10х10х10 см.

Кутията е изработена от картон и е с подвижно капаче, а отгоре се завързва красива панделка. Кутията е във формата на куб. Подходяща е за чаши и преспапиета.

Тази празнична кутия е чудесен избор за подаръчна опаковка за Вашата персонализирана чаша със снимка и надпис за годишнина. Благодарение на нея ще сте спокойни, че имате готов за подаряване подарък.

Ние ще поставим поръчаната от Вас чаша или преспапие със снимка в кутията, за да имате едно завършено решение за уникален персонализиран подарък.

Подаръчната опаковка е първото нещо, което получателя на подаръка вижда и за това е хубаво да се обърне внимание и на този детайл. Красивата и подходяща опаковка е "лицето" на подаръка.

Разбира се най-важното при поднасянето на всеки подарък е той да бъде поднесен от сърце и с много любов и широка усмивка. Подаряването на подаръци носи щастие както на получателя на подаръка, така и на подаряващия го.

А ако искате да направите и романтична изненада на своята половинка, то тази статия "Каква романтична изненада за подарък да направя на любимата/любимия?" може да Ви бъде полезна

Поръчайте сега подходяща кутия за Вашия подарък. Можете да разгледате и другите варианти за кутии за чаши в категорията опаковки на сайта. Също така предлагаме и подаръчни торбички с изчистен дизайн подходящи за други подаръци различни от чаша.

Старателно опаковаме всички наши пратки, но е много важно да отворите поръчката си в присъствието на куриера, за да се уверите, че поръчката Ви е пристигнала в перфектното състояние, в което ние сме я изпратили.

Всеки подарък заслужава красива опаковка, с която да бъде подарен, за да бъде още по-празнично настроението на повода, за който е подаръка!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500