икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Подаръчна кутия за преспапие/чаша

1008-цветя

Този продукт вече не се предлага

Подаръчна кутия за преспапие или чаша на цветя

Подаръчна кутия за преспапие или чаша на цветя, подходяща за опаковка на преспапие или персонализирана чаша със снимка.

Размери 10х10х9 см.

Кутията е изработена от картон и е с подвижно капаче. Подходяща е за чашите със снимка предлагани от нас, както и за преспапиета тип снежен купол или във формата на сърце.

Тази празнична кутия е чудесен избор за подаръчна опаковка за Вашата персонализирана чаша със снимка и надпис за годишнина, 8 март, рожден ден или друг повод. Благодарение на нея ще сте спокойни, че имате готов за подаряване подарък.

Ние ще поставим поръчаната от Вас чаша или преспапие със снимка в кутията, за да имате едно завършено решение за оригинален персонализиран подарък.

Подаръчната опаковка е първото нещо, което получателя на подаръка вижда и за това е хубаво да се обърне внимание и на този детайл. Красивата и подходяща опаковка е "лицето" на всеки подарък.

Разбира се най-важното при поднасянето на подарък е той да бъде поднесен от сърце и с много любов и широка усмивка. Подаряването на подаръци носи щастие както на получателя на подаръка, така и на подаряващия го.

Поръчайте сега подходяща кутия за Вашия подарък. Можете да разгледате и другите варианти за кутии за чаши в категорията опаковки на сайта. Освен това предлагаме и подаръчни торбички с изчистен дизайн подходящи за други подаръци различни от чаша.

Старателно опаковаме всички наши пратки, но е много важно да отворите поръчката си в присъствието на куриера, за да се уверите, че тя е пристигнала в перфектното състояние, в което ние сме я изпратили.

Всеки подарък заслужава красива опаковка, с която да бъде подарен, за да бъде още по-празнично настроението на повода, за който е подаръка! Поръчайте сега тази красива подаръчна кутия за преспапие или чаша на цветя
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500