КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Преспапие със снимка

Преспапие вариант_3
С надпис по поръчка на клиента

Персонализация на продукта:


1057

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

18.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Предлагаме Ви един подарък, който радва както малки така и големи. Преспапието или още наричано снежен купол е чудесна идея за подарък за рожден ден, имен ден, юбилей и всякакъв друг повод.
Размера на преспапието е 8,5 см височина и 9 см ширина. Снимките в него са с размери 6,2 см височина и 7 см. ширина. Моля изпращайте снимките с максималната им големина и качество, а преоразмеряването оставете на нас. След като изработим дизайна ще Ви го изпратим за одобрение.
В преспапието могат да бъдат поставени две снимки или ако желаете от едната страна може да поставим текст с пожелание на специално подбран подходящ фон, а от другата страна да е снимката, която желаете. Снимките отпечатваме на висококачествена водоустойчива фото хартия, благодарение на което цветовете на снимките ще се запазят перфектни в продължение на години. Изображенията може да прикачите от бутончетата под снимките на продукта, а ако желаете да добавим и текст посочете го в полето за текст.
Почти няма човек, който не би се зарадвал на такъв красив подарък. Когато бъде разклатено преспапието, стотици брокатени "снежинки" прехвърчат в него. Още едно предимство на този подарък преспапие е, че снимката може да бъде подменена по всяко време за броени секунди.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

 

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Подаръчна кутия за преспапие/чаша за Коледа