КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Пъзел във формата на сърце - Магнитен (75 парчета)

Кутия за пъзела

Персонализация на продукта:


1014

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

21.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Още една чудесна идея за подарък, с която можете да зарадвате любимия човек. Този пъзел във формата на сърце е идеален подарък за хората, които обичате. Чрез бутона за добавяне на изображение прикачете Вашата снимка, която желаете да отпечатаме върху пъзела. Също така можете да добавите и текст по желание. Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение. Желателно е хората на снимката да не са по краищата й, за да не се изрязват заради специфичната форма на пъзела.
размер: 19 х 19 см, 75 части
Изработен е от специално магнитно фолио, което позволява след като наредите пъзела да го поставите на Вашия хладилник или друга метална повърхност.
Направете един наистина красив и романтичен подарък - пъзел във формата на сърце! Подаръка е подходящ за Св. Валентин, годишнина, рожден ден, имен ден и дори и без повод!
Можете да изберете дали пъзелът да бъде изпратен сглобен в целофаново пликче (без кутия), или разглобен в картонена кутия (доплаща се 3 лв.), като от вътрешната страна на капака на кутията ще отпечатаме Вашата снимка, която е отпечатана на пъзела за по-лесно сглобяване.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.