КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Пъзел във формата на сърце - гланц (75 парчета)

Кутията

Персонализация на продукта:


1090

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

18.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Прекрасен подарък за любим човек - пъзел във формата на сърце с Ваша снимка и надпис! Съставен е от 75 парченца и е с размери 19,5 см. х 19,5 см.  Снимка добавете от бутона за добавяне на изображение, а ако желаете можем да поставим и надпис, който трябва да ни напишете в полето за текст. Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение. Поради специфичната форма на пъзела (сърце) е желателно хората на снимката да не са по краищата й, за да не се изрежат. За да получите един наистина качествен и красив подарък изберете снимка с високо качество и ясни образи.
Този подарък е подходящ не само за Св. Валентин, но и за рожден ден, имен ден, годишнина, сватба и друг весел повод. Както знаем любовта сама по себе си е достатъчен повод, така че можете да зарадвате половинката си с романтичен подарък по всяко време!
Можете да изберете дали пъзелът да бъде изпратен сглобен в целофаново пликче (без кутия), или разглобен в картонена кутия (доплаща се 3 лв.), като от вътрешната страна на капака на кутията ще отпечатаме Вашата снимка, която е отпечатана на пъзела за по-лесно сглобяване.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна, при стандартна поръчка.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.