Уважаеми клиенти, от 21.06.2024 до 01.07.2024 г. включително няма да се обработват и изпращат поръчки. Екипът на "Подари ме" излиза в кратка лятна ваканция!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Рамка LOVE на сърчица със снимка

1142

Този продукт вече не се предлага

Рамка LOVE на сърчица със снимка по Ваша поръчка

Когато двама души се обичат, те прекарват цялото си възможно време заедно, но има моменти, в които се налага да са далеч един от друг.

В такива моменти е хубаво човек да има снимка под ръка, но не такава на телефона или на компютъра, а истинска снимка в красива рамка, която да стои винаги пред погледа и да напомня за любовта между тези двама души. Предлагаме Ви тази Рамка LOVE на сърчица със снимка по Ваша поръчка.

Тази красива червена рамка с надпис LOVE и сърчица може да бъде идеалния подарък за Вашия любим (Вашата любима).

Рамката е с размери 13х18см.

Снимката, която е включена в цената се разпечатва върху висококачествена фотохартия и е с размери 10см. на 15 см.

За да направите този подарък за своя любим (своята любима) - изберете най-хубавата снимка, която имате заедно, прикачете я от бутоните вляво от този текст (под снимките на продукта) и поръчайте тази прекрасна рамка.

Нека миговете далеч един от друг бъдат по-лесни със снимка, която да напомня на любимия (любимата) за Вас и Вашата любов! Подарък, който носи душа и напомня за любовта!

Препоръчваме Ви да изберете снимка във формат портрет (вертикална), тъй като самата рамка е вертикална. Ако желаете можем да поставим и текст върху самата снимка, достатъчно е само да ни го напишете в полето за текст намиращо се под снимките на продукта.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500