Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Стенен часовник сейф със снимка


Персонализация на продукта:


5049

с изработка


45.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един наистина уникален и единствен по рода си подарък - стенен часовник със снимка и/или надпис по Ваша поръчка, който крие в себе си таен сейф. Сейфът се намира зад самия часовник и разполага с 3 отделения, които са достатъчно големи за да поставите в тях пари, бижута и други дребни ценности. Крадците не биха и предположили, че зад стенният часовник с Ваша снимка са скрити спестяванията и/или бижутата Ви. Този часовник със сигурност е един наистина оригинален и уникален подарък, който освен всичко е и изключително практичен. Освен срещу кражба сейфа може да се изплзва и като тайник, в който да криете неща, които не искате да са лесно откриваеми от друг.
Корпусът на часовника е изработен от пластмаса. Диаметъра му е 25 см. Дебелината е 6,5 см, а диаметъра на снимката отпечатана на циферблата е 21 см. Цветът на корпуса е сребрист
Снимка можете да прикачите от бутона за добавяне на изображение, а ако желаете да има и кратък надпис върху снимката можете да го напишете в полето за текст. Желателно е снимката, която изпрщате да не е изрязвана или обработвана, за да е с максимално качество.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- Събота и неделя са почивни дни и не са включени във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XXXL