икона на телефон 0988975500 (пон. - пет. от 9 до 18 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Стенен часовник сребрист

Стенен часовник сребрист 2

Персонализация на продукта:


3074

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

27.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Страхотен стенен часовник с изчистен дизайн, идеален за персонализиран подарък със снимка, която да краси дома на неговия притежател всеки ден! Корпусът на часовника е сребрист и е изработен от пластмаса, а стрелките са сребристи или черни в зависимост кои са по-подходящи според снимката, която ще поставим. Диаметърът му е 22,5 см., а дебелината - 4 см. Снимката върху циферблата е с диаметър 20,5 см. Часовникът е снабден със стандартен кварцов механизъм, като в цената е включена и батерията за него. Снимката се отпечатва на специална фотографска хартия, която освен устойчиво във времето покритие има и гланцов ламинат, за да сте сигурни, че тя няма да избледнее в продължение на много години! Освен снимка, по желание може да има и надпис върху часовника. Преди да изработим Вашия персонализиран стенен часовник, ще получите изготвения дизайн за преглед и одобрение от Ваша страна.

Снимка може да прикачите от бутона за добавяне на изображение, като трябва да имате предвид, хората на снимката да не са по краищата, тъй като тя се изрязва в кръг. Ако желаете да поставим и кратък надпис може да го посочите в полето за текст.
Този подарък ще държи винаги в крак с времето всеки който го получи! Подходящ е за всякакъв повод - рожден ден, имен ден, сватба, Коледа, Нова година и др.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна, при стандартна поръчка.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L