КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Стенен часовник сребрист

3074

Този продукт вече не се предлага

Страхотен стенен часовник с изчистен дизайн, идеален за персонализиран подарък със снимка, която да краси дома на неговия притежател всеки ден! Корпусът на часовника е сребрист и е изработен от пластмаса, а стрелките са сребристи или черни в зависимост кои са по-подходящи според снимката, която ще поставим. Диаметърът му е 22,5 см., а дебелината - 4 см. Снимката върху циферблата е с диаметър 20,5 см. Часовникът е снабден със стандартен кварцов механизъм, като в цената е включена и батерията за него. Снимката се отпечатва на специална фотографска хартия, която освен устойчиво във времето покритие има и гланцов ламинат, за да сте сигурни, че тя няма да избледнее в продължение на много години! Освен снимка, по желание може да има и надпис върху часовника. Преди да изработим Вашия персонализиран стенен часовник, ще получите изготвения дизайн за преглед и одобрение от Ваша страна.

Снимка може да прикачите от бутона за добавяне на изображение, като трябва да имате предвид, хората на снимката да не са по краищата, тъй като тя се изрязва в кръг. Ако желаете да поставим и кратък надпис може да го посочите в полето за текст.
Този подарък ще държи винаги в крак с времето всеки който го получи! Подходящ е за всякакъв повод - рожден ден, имен ден, сватба, Коледа, Нова година и др.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500