Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Часовник HOME със снимка

Часовник HOME със снимка - размери

Персонализация на продукта:


3066

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

33.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Прекрасен подарък за всеки дом - персонализиран часовник със снимка по Ваша поръчка. Корпуса на часовника е във формата на надпис HOME (в превод: дом), а в буквата О е вграден и самия часовник. Той може да бъде поставян както на стена, така и да се използва като настолен часовник. Размерите му са: ширина 38,5 см. височина 14,5 см. дебелина 3,5 см. Корпусът му е иработен от пласмаса и е снабден с кварцов механизъм. Циферблата на часовника е с диаметър 11 см.
На циферблата на часовника можем да поставим Ваша снимка, която трябва да прикачите от бутона за добавяне на изображение намиращ се под снимките на продукта. Имайте предвид, че снимката се изрязва в кръг и поради тази причина не е желателно хората на снимката да са разположени в близост до ръба (краищата) на снимката, защото ще бъдат изрязани. Ако желаете можем да поставим и кратък надпис върху самата снимка ("Винаги заедно"; "Обичам те" и др.
Този подарък е подходящ за нов дом, сватба, годеж и почти всички други поводи. Работи с 1 батерия АА, която е вклчена в цената.

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XXL